Mindre klassresa

Idag gick jag upp klockan halv sex. Det var inte sådär jättehärligt... och efter en heldag utomhus är jag helt slut. Vi åkte tåg och buss och båt i sammanlagt ungefär tre timmar innan vi var framme vid en ö där vi skulle spendera dagen. Vi fick pirog och juice (haha!) och spelade bl.a. brännboll, burken, kasta macka och badade. Sen skulle vi hem igen. Vattnet var iskallt! Vädret var sådär, men inte att klaga på. Sen vi kom tillbaka från ön har jag fortsatt vara ute i 4 timmar :P Mycket snack, allmänt mysigt.

För övrigt är jag helt slut på allt känns det som. Allt från kläder inför avslutningsmiddag och skolavslutning osv. Till läxor, att jag inte hinner ladda in bilder från systemkameran eller ladda upp på facebook, och att det snart är slut på tiden med alla klasskompisar :( och med skolan... Det är helt otroligt att jag gått till och från samma skola i 10 år och nu helt plötsligt ska byta. hjälp.

Den här lilla öresan skulle alltså vara någon form av klassresa... "fritt i två timmar och sedan hem igen." Ingen jättehöjdare för att vara avslutningsgrej av nian, annars var det kul :)

Upp