Söndag

Idag blev det alltså båt och värme för hela slanten, förutom gudstjänsten då. Ska försöka lägga ut bilder imorgon.
Såg också precis en inspelad Brottskod Försvunnen, spännande spännande... :)

Imorgon blir det hemkunskap, med endast städning för att inte låta köken stå smutsiga under sommaren. Inte särskillt kul... Men sedan blir det lååång håltimme, då jag måste försöka göra färdigt "Leva i Sverige" - ett so papper som ska in imorgon. Sen blir det so, engelska och sist livskunskap innan dagen avslutas och betygens sätts (ahh). Får hoppas på att huvudvärken håller sig borta också, det är ju inte klokt det där!
Dessutom börjar sista hela veckan i skolan. Sommarlovet är snart här och det går i rasande fart! 
Jag kan inte heller bärga mig inför den 13:e. Det går inte att inte ha det i tankarna!!

Och hur varmt har det varit på en skala, idag då? Det är ju inte klokt!! Förhoppningsvis är vädret detsamma veckan vi åker... :D

Yojo

Mors dag

Hej hej, igårkväll blev det hyfsat sent, men ändå orkade jag upp vid halv åtta idag. Och varför: Jo, såklart för att fira mamma idag på mors dag med färdig frukost. Men också för att klockan 10.00 gå med Hedvig på den sista gudstjänsten och för att hinna göra mig i ordning.
Gudstjänsten, var ganska okej. Det var någon slags "familjegudstjänst", så den var lite lättsammare, kortare och med lite låtar som exempel Idas sommarvisa. Passar mig det.. haha :D
Nu efter, fixar vi lite för att även fira pappas mamma. Alltså min farmor, och såklart farfar. Det blir en liten tripp med båten såhär i värmen. Gud så varmt det är! Höll nästan på att svimma bara att sitta ute och äta frukost. Okej, inte riktigt, men nästan! Men det är bara bra :)

Dessutom börjar fjärilarna i magen börja krypa fram inför den trettonde och konfirmationslägret. Det ska bli så himla roligt!!!!!!

Solen och jag hälsar, ha det varmt!

Upp