The mist

I helgen var det ju världens dimma!! Eller ja, i söndags då :P Så här hemma skojade vi om en rolig film som vi såg för ett bra tag sedan. Rolig kanske är fel ord, snarare lite läskig och äcklig. Men ändå ganska konstig och overklig. Ändå! The mist hette den. Handlar om en by som täcks av en tät dimma där man får följa de personer som gömmer sig i en mataffär - med glasväggar! De blir lite smått galna där inne och bildar "lag" efter vad de tycker borde göras. Eftersom dimman innehåller något slags djur, eller odjur snarare sagt.


Påminner lite om Flugornas Herre som vi såg i skolan som också handlar om att personerna blir galna pga. omständigheterna.


Något äldre... :P

Kom precis hem från gitarren och har gjort mig i ordning för att lägga mig i sängen och läsa läxor. Sedan ska jag sova - så God natt :D Imorgon löper dagen antagligen på som vanligt förutom att vi inte har någon idrott. Sedan ska jag hem och plugga til samlingsprovet i matte som vi har på onsdag :P Kramar

Biofilmer

Nu drar jag till gitarren efter dusch och läxläsning. Ska bli kul! Har dock så väldans ont i fingrarna... :( Men först tänkte jag ta och berätta om lite biofilmer som står på min lista att vilja se:

Har ju en hel del på lager... Så jag tänkte ta och nämna några av dem :)

Först och absolut främst: NEW MOON!! Har ju längtat i en hel evighet :D Del två i The Twilight saga.


2012 - jag gillar spännande filmer!! Om att jorden går under 2012...Michael Jacksons This is it - Det känns helt enkelt som om man borde se den :P Men jag har ingen direkt brådska...Bröllopsfotografen- Den verkar rolig :)Sedan finns det såklart en hel del andra filmer som jag skulle vilja se som inte längre går på bio. Bara för att ta några exempel: Benjamin Buttons otroliga liv, Australia, I taket lyser stjärnorna osv.  Sedan är jag ganska sugen på att se Elidafilmen igen - för typ 10:e gången :D

Om ni har sätt någon av filmerna får ni mer än gärna säga vad ni tyckte! Är de värda att se?

Ingen huvudvärk!

Är hemma från tennisen och har även hunnit med lite middag och gitarrspel. Nu ska jag ner i duschen och göra mig färdig inför gitarren. Svarat på kommentarer har jag också gjort! Det går ju riktigt bra det här... :) Får se hur länge det håller!
Och som rubriken lyder. Inte den minsta huvudvärk idag!! Och jag är så glad för det :D Tänk om det är påväg bort!? Håller tummarna. Det har faktiskt varit en av de bättre måndagarna på länge!


Det firar vi med en härlig och fin bild!!
Upp