Fast på pendeln

Som pendlare fram och tillbaka mellan skolan och hemmet varje dag, blir man ju ibland lite trött på förseningar hit och singnalfel dit... Idag åkte vi hem från ett studiebesök/föreläsning på siemens och satt fast på en station i typ en kvart innan vi åkte vidare igen... Kom hem halv sju. Imorse var det förseningar uppemot 40 minuter. Men veckan ser, trotts detta, ändå ljusare ut än den förra en så länge :) Liiiite mycket matte bara. Det är var jag ska sätta igång med nu. Matte och en dusch sedan The good wife, sen sööömn. Segt att börja åtta på tisdagmornar - med spanska, speciellt när tåget går lite när de vill.


Att flyga till skolan vore ju ärligt talat inte helt fel...

1:a advent

Mysig morgon med ett tänt ljus i staken :) Sedan en iskall vandring på julmarknad en stund. Hem - glögg och lussebulle. Nu en adventssöndag full med plugg :/ Matteprov på torsdag... väldigt efter.

-10c idag... Minst! Snöat har det gjort konstant och mina tår och fingrar klagar. Snön är det inget fel på... men kylan!

Lite sol skulle sitta fint


En sol, eller något som kunde lysa upp min vardag lite... Det är vad jag skulle behöva just nu. Allt känns lite halvbra :/ Jag ska gå och lägga mig nu. Såg precis att det är 8.30 och inte 9.30 jag ska till mässan imorgon! Trevligt... NOT
Upp