Easy A

mammas dag blev lite av en filmdag...Jag var emot det först... varför ska man gå på bio om det inte finns något man egentligen vill se? Tycke det verkade som en riktig b-film, men jag blev övertalad och efter en god middag på pizzahut såg vi filmen som var över förväntningarna ordentligt :P Framsidan och huvudpersonen tycker jag ger en fel bild av filmen.. men hursomhelst var den värd att se :) Handlar om tjejen ingen vet om i skolan, rykten sprids... Och även om hon tycks vara den där personen inte värd att umgås med så gör hon goda gärningar. När är det dags att inte bara hjälpa andra och sluta låta sig själv ta emot slaget!?


Har sett fler filmer nusåhär i ledigheten. Tidigare stag night och idag bland annat uninvited och en morden i midsommer :P resentioner kommer!

Mammas dag

Igår var mammas födelsedag :) Firades på morgonen... och sedan alltid samma delemma med vad man ska hitta på. Det slutade iaf med ett besök på cino4! Första gången... lite av en besvikelse i mina ögon. (Säger man förresten "sino4" eller "kino4"?)
Vi såg flyg! http://www.tekniskamuseet.se/1/619.htmlDet är alltså vad som kallas 4d, du har 3d glasögon (jättedålig skärpa så det var mest ansträngande), men sedan är det också vind i rummet, stolar som rör sig, vattenstänk osv. Jag hade tänk mig lite typ sitta på en fågelsrygg och känna hur det känns genom dennes ögon... men vi såg dem mer komma emot sig och att stolarna rörde sig blev bara fel. Hhaa :P aja, en upplevelse iaf.

vart tog 2010 vägen??

Satte in påfyllningen till filofaxen (julklapp) och uppmärksammades av att det stod 2011. Det kändes alldeles för avläägset... Jag trodde det var fel :P haha
Om en vecka slutar 2010 och 2011 börjar. Jag blev chockad!! :O

den 10:e börjar skolan dessutom...
Upp