Wallander - Innan frosten

Inte för att jag kan hitta någon som helst anledning till namnet "Innan frosten" men den var i alla fall ganska bra. Hemsk, som vanligt. Men ändå en bra story på nåt vis.

Handlar om Kurts dotter som kommer hem efter att ha gått klart polisutbildningen och börjar jobba på stationen. Det börjar med att hon går ut  skogen för att leta efter en försvunnen kvinna utanför arbetstid. 
Kurt och hon kommer inte riktigt överens och hon sover istället över några nätter hos kompisen Anna. Hon som i sin tur också har en försvunnen pappa sedan många år tillbaka och en hel del hemligheter utöver det.
Det blir en vild första vecka för henne på det nya jobbet.

Hemskt tråkig och lång paus

Tyvärr ingen tennis imorgon som sagt. Men jag får väl erkänna att de var i bra tid i alla fall. Har en hel del grejer att göra den här veckan... Imorgon får jag istället avsluta Strindberg och teknikuppgiften. Plugga so och se hur det blir med kemiprovet. Om vi ska göra omprov på tisdag eller inte :/ Efter middagen tittade jag på Wallander. Nu är den hemskt jobbiga pausen för nyheter som alltid är på fyran klockan 10. Alltid lika jobbig :( Funderar på att få en utvilad måndag eller fortsätta se klart den, det lutar åt det sistnämnda. Jag har ju trotts allt pluggat i stort sätt heeeela låååånga dagen!

Som vanligt söndag kväll

Sitter här, som vanligt söndag kväll helt stel i ansiktet. Ska snart tvätta av ansiktsmasken innan middagen. Har kommit en bit på Strindberg men det har liksom tagit stopp. Får också en känsla av att jag gjort alldeles för lite so :(

Kom på att det inte är någon tennis imorgon heller. Taket hade tydligen rasat in, troligtvis pga. för mycket snö. Läskigt!! Tänk om man varit där medans det hände :/ Hallen är i alla fall avstängd tills vidare... Måste ju vara iskallt därinne.

Annars var det sista kvällen som kattvakt idag :(
Gräslig kvalité
Upp